NOVICE

Strokovna ekskurzija 18.9. na Primorsko

19. september, 2019

V sredo, 18.9. smo prostovoljci Medgeneracijskega društva Z roko v roki Kranj imeli strokovno ekskurzijo v Lucijo, kjer smo obiskali Center starejših občanov. Ob prihodu so nas lepo sprejeli in pogostili z raznimi dobrotami. Zatem so nam predstavili delovanje Centra. Dom smo si ogledali v dveh skupinah: Obiskali smo 95-letno gospo, ki živi v varovanem stanovanju, v 5. nadstropju pa smo se v posebni sobi polnili s pozitivno energijo. Za ogled, pogostitev in prijazno vodenje se lepo zahvaljujemo osebju CSO Lucija.

Pot smo nadaljevali v Sečo, kjer smo si ogledali Vrt kaktusov. Ga. Magda nam je povedala veliko zanimivega o kaktusih. Videli smo tudi 61-letni taščin stol. Po ogledu vrta smo nakupili tudi nekaj kaktusov za domov.

Naposled smo naše prazne želodčke popeljali v Jagodje, in sicer v gostišče Jasna, kjer nas je čakalo dobro kosilo. V večernih urah smo se vrnili domov, polni novih znanj in spoznanj. Zato se zahvaljujemo tudi odlični vodički Tatjani, ki se je na vodenje lepo pripravila in smo zvedeli marsikaj novega.

Hvala vsem za lepo preživet dan, poln nečesa novega.Scroll to top